O salatica colorata, usoara dar satioasa, buna si ea pentru pachetelul de luat la munca. Sanatate curata, omega 3, vitamine si minerale, tot meniul. Poate reprezenta si o cina lejera pentru domnisoare preocupate de silueta si in criza de timp. Merge la fix cu apa plata si lamaie, dar si cu un pahar de vin alb,  sec si rece ca gheata. 🙂

Ingrediente:

  • 2 conserve de ton sau macrou
  • un ardei capia rosu
  • un ardei verde
  • 2 morcovi
  • 2-3 cepe rosii
  • o conserva mica de porumb
  • o lamaie
  • ulei de masline.Se taie ceapa rosie si se amesteca cu un pic de sare, zeama de lamaie si ulei de masline, cat sa-i iasa iuteala si sa se inmoaie putin. Se adauga apoi pestele maruntit, morcovii dati pe razatoarea mare, porumbul si ardeii taiati fasii. Ordinea e aleatorie, rezultatul acelasi. Daca vreti puteti sa puneti si niste telina apio taiata marunt sau chiar radacina de telina, data pe razatoare. Se sareaza, se pune piper proaspat rasnit, zeama de lamaie si ulei de masline dupa gust.
    Si gata!  E faina cu paine prajita.

Distribuie articolul:

Scris de

Alina

Salutare! Eu sunt Alina si imi place sa gatesc. Pe scurt, despre mine: moldoveanca, blonda, 30 si ceva de ani, 10 si ceva de kile in plus, stau la curte. Am "decat" un sot, plus 3 catei. Crescuta la tara, pe undeva intre Onesti si Bacau, pe Valea Tazlaului. Foarte mandra de asta. Copilarie idilica, urcat in copaci, facut baie in rau etc.etc. Familie de profesori - tata invatator, mama profa de mate, sora profa de romana, matusi si verisori de asemenea. Eu... ASE. Lucrez in vanzari = mici satisfactii carieristice, mari nervi, stres si oboseala.

Gatitul e "pansamentul" meu aproape zilnic, care de cele mai multe ori functioneaza. OK, asta si vinul... Pe-aici gasiti rezultatele "tratamentului" meu. Enjoy.:)