O salata pe care eu o fac foarte des pentru ca merge la foarte multe chestii; cand fac gratar, indiferent daca vorbim de pui, porc sau altfel de carne, chiar si la peste, salata asta merge la fix. O fac si ca sa o iau ca pachet, la serviciu, si o mancam ca atare, mai ales in zilele de post sau cand nu avem chef de carne.

Este extrem de usor de executat, practic daca ai ardei copti in congelator pusi de mama totul devine si mai simplu.:) Iar daca nu aveti, exista si din astia de cumparat, la borcan. Restul e desfacut de conserve si tocat de ceapa.:) Pam-pam.

Ingrediente:

  • 2 conserve mici de fasole rosie
  • 2 cepe rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 ardei capia copti
  • o conserva mica de porumb
  • ulei de masline
  • otet
  • sare si piper.

Se taie ceapa rosie si cea verde, se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga un pic de otet si un pic de ulei de masline. Se lasa 5-10 minute, pana cand ceapa se inmoaie usor si isi pierde din iuteala. Se adauga fasolea, boabele de porumb si ardeii copti taiati fasii. Se mai adauga, daca e nevoie, un pic de otet si ulei de masline si se condimenteaza dupa gust.

Distribuie articolul:

Scris de

Alina

Salutare! Eu sunt Alina si imi place sa gatesc. Pe scurt, despre mine: moldoveanca, blonda, 30 si ceva de ani, 10 si ceva de kile in plus, stau la curte. Am "decat" un sot, plus 3 catei. Crescuta la tara, pe undeva intre Onesti si Bacau, pe Valea Tazlaului. Foarte mandra de asta. Copilarie idilica, urcat in copaci, facut baie in rau etc.etc. Familie de profesori - tata invatator, mama profa de mate, sora profa de romana, matusi si verisori de asemenea. Eu... ASE. Lucrez in vanzari = mici satisfactii carieristice, mari nervi, stres si oboseala.

Gatitul e "pansamentul" meu aproape zilnic, care de cele mai multe ori functioneaza. OK, asta si vinul... Pe-aici gasiti rezultatele "tratamentului" meu. Enjoy.:)