
O salata pe care eu o fac foarte des pentru ca merge la foarte multe chestii; cand fac gratar, indiferent daca vorbim de pui, porc sau altfel de carne, chiar si la peste, salata asta merge la fix. O fac si ca sa o iau ca pachet, la serviciu, si o mancam ca atare, mai ales in zilele de post sau cand nu avem chef de carne.
Este extrem de usor de executat, practic daca ai ardei copti in congelator pusi de mama totul devine si mai simplu.:) Iar daca nu aveti, exista si din astia de cumparat, la borcan. Restul e desfacut de conserve si tocat de ceapa.:) Pam-pam.
Ingrediente:
- 2 conserve mici de fasole rosie
- 2 cepe rosii
- 2 fire de ceapa verde
- 4 ardei capia copti
- o conserva mica de porumb
- ulei de masline
- otet
- sare si piper.
Se taie ceapa rosie si cea verde, se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga un pic de otet si un pic de ulei de masline. Se lasa 5-10 minute, pana cand ceapa se inmoaie usor si isi pierde din iuteala. Se adauga fasolea, boabele de porumb si ardeii copti taiati fasii. Se mai adauga, daca e nevoie, un pic de otet si ulei de masline si se condimenteaza dupa gust.
Am so incerc si eu salata ta azi , pare super si usor de facut. Tocmai am copt niste ardei dolofani si vroiam sa incerc o salata , nu eram sigura daca combinatia de ardei copt si fasole merge , multumesc de idee
Vaai, daaa, merge perfect!!!